19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό (vid)

Με τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena (18/4, 17:00) να βρίσκεται στο επίκεντρο, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ανέβασε στροφές ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Η ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό φεγγάρι, καθώς μετά την επιβλητική της νίκη επί του Περιστερίου απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη επικεντρώνονται σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ενώ την ίδια ώρα, ευχάριστα νέα έρχονται και από το μέτωπο του Γιώργου Τσαλμπούρη.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε χειρουργηθεί τον περασμένο μήνα, έπειτα από κάταγμα στο μετακάρπιο ανεβάζει ρυθμούς και μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να μπει και στο ομαδικό πρόγραμμα, διεκδικώντας έτσι την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ακόμα και από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια, κάτι που έρχεται σίγουρα σε εξαιρετικό τάιμινγκ, λίγο πριν ξεκινήσει η μάχη των πλέιοφς.

Αναλυτικά όσα έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (18/4, 17:00) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, από την οποία απουσίαζαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του με την ομάδα.

Ο 19χρονος Αντώνης Καραγιαννίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή τα γενέθλια του. Ο «ρούκι» σέντερ του ΠΑΟΚ δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (14/4) με διπλή προπόνηση.»

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ