15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ με ονοματεπώνυμο μετά από 15 χρόνια

Παλαιότερα από επιλογή και τα τελευταία χρόνια γιατί δεν είχε δοθεί η ανάλογη ευκαιρία και ο ΠΑΟΚ δεν είχε χορηγό ονόματος από το 2006 μέχρι σήμερα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία Mateco του ΠΑΟΚτσή επιχειρηματία Αντώνη Τσαλόπουλου -είχε παλιότερα εμπλοκή στο τμήμα μπάσκετ και πιο πρόσφατα σε αυτό του βόλεϊ.

 

 

Η Mateco που είναι εταιρία κατασκευής ανυψωτικών μηχανημάτων, γίνεται η τρίτη που συνοδεύσει το όνομα του ΠΑΟΚ -η συμφωνία είναι για μία χρονιά- μετά τον καφέ Bravo και την τράπεζα Marfin. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα έχει... ονοματεπώνυμο έπειτα από 15 χρόνια. 

 

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος με τον οποίο συμφώνησε οριστικά χθες ο Αντώνης Τσαλόπουλος, παρουσία του αντιπροέδρου Βασίλη Τριλυράκη, δήλωσε: «Οι εποχές είναι δύσκολες και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Στέκεται δίπλα μας και τον ευχαριστούμε, γιατί με την εταιρία του mateco, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας να πάμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά».

 

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της mateco Αντώνης Τσαλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Βλέποντας την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ και είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που με υπομονή και επιμονή μπορεί να φέρει ξανά μεγάλες στιγμές στην ομάδα μπάσκετ».

 

 

Πρόκειται για μία συμφωνία που θα αποφέρει ένα σημαντικό, επιπρόσθετο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έσοδο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που παράλληλα κινείται και σε άλλα μέτωπα χορηγικά έτσι ώστε να συνεχίσει να «καθαρίζει» ότι έχει να κάνει με τα συσσωρευμένα χρέη του παρελθόντος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ