16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ και Λυκογιάννης δίνουν τα χέρια για δύο χρόνια (vid)

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, οι άνθρωποι του εξέφρασαν την πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε μία τέτοια συμφωνία που θα κρατήσει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του Δικεφάλου ως το 2023.

 


Τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και ο Λυκογιάννης είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο έχει κυλήσει η συνεργασία τους και μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η διαφαινόμενη, πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, πριν καν δηλαδή τελειώσει η σεζόν. Στο «παλατάκι» άλλωστε θεωρούν ότι ανεξαρτήτως του πως θα κλείσει, η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη ενώ με ανάλογο τρόπο κρίνεται η δουλειά του Λυκογιάννη που μία ομάδα που δεν ήταν δική του -η μοναδική παρέμβαση του ήταν ο Τζος Κάρτερ- την έκανε δική του, περνώντας σε σημαντικό βαθμό τη φιλοσοφία του, κάτι που μετουσιώθηκε βέβαια και στα αποτελέσματα.

 

Ο Λυκογιάννης είχε πει προ ημερών για τον τρόπο με τον οποίο... συναντήθηκαν η φιλοσοφία του με την πολιτική του ΠΑΟΚ...

 

 


Από τη στιγμή που θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα, ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει σταδιακά να σχεδιάζει και την ομάδα της νέας σεζόν, με δεδομένη την πρόθεση να κρατήσει κάποιους από τους παίκτες του φετινού ρόστερ αλλά και ενίσχυση του ελληνικού, έμψυχου δυναμικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ