22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Η σκληρή ήττα, η ζόρικη επιστροφή και ο «δανεικός»

Η πρεμιέρα του BCL έφυγε αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με άδεια χέρια στη Βοσνία αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν την άφησε ακόμη πίσω της. Το ταξίδι της επιστροφής δεν άρχισε ακόμη ενώ το παιχνίδι άφησε και ένα επιπλέον πρόβλημα.

 


Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει αεροπορικώς στις 20:15 από το Βελιγράδι για την Αθήνα και από εκεί θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα. Το ζόρικο ταξίδι είναι όμως αυτό που απασχολεί λιγότερο τον Άρη Λυκογιάννη. Η εικόνα κατάρρευσης και η δεύτερη ήττα στη σεζόν από την Ιγκοκέα, συνδυάστηκε και με ένα πρόβλημα που είναι άγνωστος ο βαθμός της σοβαρότητας του.

 


Ο Γιώργος Καμπερίδης χτύπησε στο πέλμα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις που θα δείξουν αν έχει πρόβλημα που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αύριο θα φανεί και η εξέλιξη της κατάστασης του Ζερμέιν Λοβ που απουσίασε από τον αγώνα με την Ιγκοκέα.

 


Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό τον δανεισμό του νεαρού Αντώνη Καραγιαννίδη στη Δόξα Λευκάδας που θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ