20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη τεστ στη Θεσσαλονίκη

O ΠΑΟΚ θα δώσει το πέμπτο του φιλικό παιχνίδι με την Πέλιστερ Μπίτολα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2021-22. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι (18/9, 14.30) στο  PAOK Sports Arena.

Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ "θα είναι μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον κόουτς Λυκογιάννη να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες".

Η προπόνηση έγινε χωρίς απουσίες. Μετά το αυριανό παιχνίδι η ομάδα θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και θα παραστεί στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, η οποία θα αρχίσει στις 18.00 και θα γίνει στο περίπτερο 8.

Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ και πάλι κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/9, 15.00) με την Cernomorets Burgas,ενώ το πρώτο ανοιχτό παιχνίδι, παρουσία φιλάθλων, θα είναι το φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου την Παρασκευή 24/9 στη Θεσσαλονίκη.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ