16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: “Καθαρά δικό μας θέμα η ήττα” (vid)

Ο Γιώργος Παντελάκης είδε την ομάδα του να χάνει από τον Παναθηναϊκό στο "Π. Γιαννακόπουλος" και τη σειρά των τελικών να βρίσκεται πλέον στο 1-1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως η ήττα ήταν καθαρά θέμα της απόδοσης της δικής του ομάδας, έκανε λόγο για ενέργεια και προανήγγειλε ένα διαφορετικό παιχνίδι για τον τρίτο τελικό (24/5).

"Κάναμε ένα μεγάλο λάθος, αν και το κουβεντιάσαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, όταν είπαμε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας. Από εκεί παίρνουμε την ενέργειά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν πήγε καλά. Βγήκαμε έξω από τους κανόνες μας στην επίθεση. Έπρεπε να συνεφέρω τα κορίτσια, αλλά και τις τρεις φορές που σταμάτησα το παιχνίδι δεν τα κατάφερα. Κολλήσαμε στη ζώνη του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για τη Δευτέρα , λάθη που όταν παίζεις σε έναν τελικό δεν δικαιολογούνται και σίγουρα μπορεί να είναι καταστροφικά. Έχουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, θα είναι τελείως διαφορετικό. Εκτός έδρας πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός".

Ο Παντελάκης απέδωσε την ήττα της ομάδας του καθαρά στην δική της απόδοση: "Είναι καθαρά δικό μας θέμα η ήττα. Με δέκα φωνές και 2-3 σφυρίγματα χάσαμε το μυαλό μας. Δεν ήταν κάτι καινούριο. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της ομάδας μας. Δυστυχώς ο ψυχισμός μπορεί να αλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθούμε, αλλά δεν τα καταφέρνουμε πάντα".

Για το τρίτο παιχνίδι τη σειράς δήλωσε: "Είναι ένας τελικός για τις δύο ομάδες. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας και είνα ένα παιχνίδι που θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ