11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: «Ήταν σίγουρα ένα θετικό φιλικό»

Χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτριών του, λίγο πριν ριχθούν στη «μάχη» των προκριματικών της Ευρωλίγκας Γυναικών, έβγαλε ο Γιώργος Παντελάκης στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν καλά στοιχεία στο ματς, με τον προπονητή τους Γιώργο Παντελάκη να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Ήταν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας μας. Ένα παιχνίδι που δεν θέλαμε καθόλου να τρέξουμε και ουσιαστικά θέλαμε να δούμε τα συστήματά μας και το πώς κινούμαστε στο πέντε εναντίον πέντε. Ήταν σίγουρα ένα θετικό φιλικό με ενδεχομένως την ομάδα που στην Ελλάδα έχει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ. Τώρα, έχουν μείνει κάποιες ημέρες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA στη Χαλκίδα».

Οι Πειραιώτισσες θα υποδεχθούν τη Μονπελιέ την προσεχή Τετάρτη (25/09, 18.30), στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας Γυναικών. Ο επαναληπτικός θα ακολουθήσει μία εβδομάδα μετά, επί γαλλικού εδάφους, με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίζει την παρουσία της στους ομίλους της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει άλλο φιλικό μέχρι το ματς και θα συνεχίσει στη Γλυφάδα την προετοιμασία του, πριν μετακομίσει -από τη νέα εβδομάδα- στο κλειστό της Κανήθου για τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ