18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πανιώνιος για Γιώργο Καμπερίδη!

Στον Πανιώνιο έβαλαν το πρώτο απαραίτητο γρανάζι στη μηχανή, τον Γιώργο Καλαφατάκη στη θέση του προπονητή και πλέον αρχίζουν τον αγώνα δρόμου για να επανδρώσουν ρόστερ και να αρχίσει η δουλειά την Δευτέρα.

Τα πράγματα εννοείται ότι δεν είναι εύκολα για τους "κυανέρυθρους", όμως, δεν είναι και... απελπιστικά για την εύρεση παικτών. Και μπορεί οι έξι ξένοι που θα επιλεγούν να έχουν εκ των προτέρων σημαντικό ρόλο, όμως, η πρώτη κίνηση ενδέχεται να αφορά σε νεαρό Ελληνα με τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Ο 18 χρονος διεθνής με την Εφήβων, Γιώργος Καμπερίδης, ο οποίος ανήκει στον Μανδραϊκό και αγωνιζόταν στον Δούκα όντας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της κατάκτησης τους φετινού πρωταθλήματος Εφήβων, είναι ένας σοβαρός στόχος του Πανιώνιου. Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ, με ύψος 1,98 και πολύ μεγάλες δυνατότητες, αρέσει πολύ στον Καλαφατάκη ο οποίος τον θέλει στον Πανιώνιο από το ξεκίνημα αυτής της νέας προσπάθειας.

Η επαφή των δύο πλευρών δείχνει αμοιβαία διάθεση συνεργασίας και είναι πιθανό ο Πανιώνιος να αποτελέσει την πρώτη επαγγελματική "στέγη" του Καμπερίδη, με τον σύλλογο από την πλευρά του να αποκτά μια από τις πολύ μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ