20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Τέλος η χρονιά και για τον Κοντούδη (pic)

Τέλος δεν έχουν οι ατυχίες στον Πανερυθραϊκό, με έναν ακόμη παίκτη της ομάδας των βορείων προαστίων να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο λόγος για τον 19χρονο Μάνο Κοντούδη, ο οποίος υπέστη ρήξη στον πρόσθιο χιαστό αλλά και στον στον έσω και έξω μηνίσκο και έτσι προχώρησε σε επέμβαση αποκατάστασης. Όπως είναι φυσικό, ο ταλαντούχος γκαρντ τρέχει για να προλάβει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά :

«Ακόμη ένας παίκτης του Πανερυθραϊκού μας δεν απέφυγε τα χειρότερα, καθώς ο Μάνος Κοντούδης διέβη το κατώφλι του χειρουργείου, μιας και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, όπως και στον έσω και έξω μηνίσκο, που αποκαταστάθηκε αρθροσκοπικά, σε μία απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση.

Ο τραυματισμός του 19χρονου ταλαντούχου γκαρντ της ομάδας μας, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Πανερυθραϊκού, προέκυψε στο τέταρτο δεκάλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Οίακα Ναυπλίου και εν τέλει ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν.

Ως εκ τούτου, ο Κοντούδης τίθεται «νοκ-άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των απόντων, μαζί με τους Γιαουρτόγλου, Παππά, Ντουζίδη και Κατσόγιαννη (σ.σ. ο τελευταίος λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων), ενώ η επιστροφή του στη δράση αναμένεται τον προσεχή χειμώνα.

Μάνο, «σιδερένιος», περαστικά και όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ