20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Επιτυχημένη επέμβαση για Ντουζίδη (pics)

Δεν σταματάνε οι ατυχίες στον Πανερυθραϊκό, με τον Θανάση Ντουζίδη να ακολουθεί τους Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος φόργουορντ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο αριστερό γόνατο, και έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά :

«Το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Θανάσης Ντουζίδης, ο οποίος υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκοπική μηνισκεκτομή από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο αριστερό γόνατο.

Εν τέλει, οι ενοχλήσεις του 23χρονου φόργουορντ του Πανερυθραϊκού μας δεν ήταν κάτι επιπόλαιο, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου, ρήξη οπίσθιου κέρατος έσω μηνίσκου, αλλά και μία μικρή οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου, χωρίς ιδιαίτερο έλλειμμα.

Έτσι, ο Ντουζίδης έγινε ο τρίτος παίκτης μας που διέβη την πόρτα του χειρουργείου, την τρέχουσα σεζόν, με την επιστροφή του νεαρού -άλλοτε διεθνούς- αθλητή μας στη δράση να υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες τους.

«Ντούζι», περαστικά, «σιδερένιος» και ευχόμαστε να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατός!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ