17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Νέα μεγάλη ατυχία με Ντουζίδη

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Χουχουλής είχε προβληματιστεί και με την κατάσταση του Θανάση Ντουζίδη, ο οποίος αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (24/4, 17:00) παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με την Καβάλα για την 9η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί και αυτός σε επέμβαση και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, μπαίνοντας στη λίστα δίπλα στους Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά. Την θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο αρχηγός του εφηβικού τμήματος, Κωνσταντίνος Χαρμπ.

Αναλυτικά :

«Συνεχίζεται η κακοτυχία, «νοκ-άουτ» και ο Ντουζίδης
Μετά τους Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά, ακόμη ένας παίκτης μας προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς ο Θανάσης Ντουζίδης, έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, τέθηκε «νοκ-άουτ» από την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (Σάββατο 24/4, 17:00) του Πανερυθραϊκού με την Kavala B.C και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Μεγαλώνει κι άλλο το απουσιολόγιο του κόουτς Χουχουλή, εν όψει του αυριανού ματς με την Καβάλα (σ.σ. πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες) με μείον τρεις κομβικούς παίκτες για το ροτέισον της ομάδας μας.
Τη θέση του Ντουζίδη στη δωδεκάδα ο αρχηγός του Εφηβικού του Πανερυθραϊκού, Κωνσταντίνος Χαρμπ, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, που αγωνίζεται στον Πανερυθραϊκό από 7 ετών, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας μας και πλέον έφτασε η ώρα να φορέσει τη φανέλα και της ανδρικής ομάδας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ