23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο παίδων: «Ίδρωσε» αλλά έμεινε αήττητος ο Προμηθέας (vid)

Ο Εξάστερος ήταν πολύ ανταγωνιστικός αλλά δεν στέρησε από τον Προμηθέα το αήττητο του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στο κλειστό του Πανελληνίου στην Αθήνα. Η αχαϊκή ομάδα έκανε το 4/4 επικρατώντας με 58-54 για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

 


Μετά την πρώτη περίοδο, ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, ειδικά στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο και παρότι δεν κατάφερε να «καθαρίσει» τη νίκη, έφτασε σε αυτήν με κορυφαίους τους Καλλιακούδα και Βασιλείου.

 

Δεκάλεπτα: 11-16, 29-24, 42-30, 58-54

Διαιτητές: Μάλαμας, Κατραχούρας, Χριστινάκης

Προμηθέας Πάτρας (Μελιγδής): Νικολόπουλος, Καλλιακούδας 15(2), Χρυσανθόπουλος 7(1), Σοϊλεμετζίδης 6, Μαργαλιάς 2, Γρύλλης 8(2), Βασιλείου 16(3), Αποστόλου, Στέβοβιτς, Καναβός 4.

Εξάστερος (Σιούτης): Παπαζώτος 2, Ζερβός 4(1), Αδάμης 2, Ευαγγελίου, Κουστένης 15(1), Αδαμόπουλος 2, Αβδάλας 21(1), Ρημαγμός, Αθανασόπουλος 8(2), Βλάσσης, Σταμάτης.

 

 

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση ΕΔΩ

 

Δηλώσεις

 

Γιάννης Καναβός (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Ξέραμε από την αρχή την ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στην αρχή και ήμασταν προετοιμασμένοι καλά. Δεν τελείωσε τίποτα καθώς το τελευταίο παιχνίδι θα κρίνει τα πάντα».

 

Γιώργος Μαργαλιάς (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Ηταν ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Μείναμε αφοσιωμένοι ακόμα και όταν ξέφυγε στο σκορ ο αντίπαλος. Καταφέραμε με την καλή μας άμυνα να ανατρέψουμε το σε βάρος μας αποτέλεσμα και να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

 

Γιάννης Σιούτης (προπονητής Εξάστερου): «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους δύο αντιπάλους και στους παίκτες της ομάδας μου καθώς σε άλλο ένα παιχνίδι πάλεψαν μέχρι τέλους. Η μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ ήταν το βασικό στοιχείο που δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

 

Ανδρέας Κουστένης (παίκτης Εξάστερου): «Το ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ηρθαμε από δύο επίσης δύσκολους αγώνες. Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, παλέψαμε και χάσαμε τελικά στις λεπτομέρειες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ