22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Πανελευσινιακός : Με το μάτι του Βούλγαρη

Όποιος γνώρισε ως αθλητή τον Νίκο Βούλγαρη αντιλαμβανόταν ότι το μέλλον του θα ήταν στην προπονητική, με τα πρώτα του βήματα να είναι λαμπρά.

Ο 42χρονος προπονητής ανέλαβε να διαδεχθεί τον συνοδοιπόρο του στον Πανελευσινιακό, Ματθαίο Καραχάλιο, και στα τρία πρώτα του παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες, με εντυπωσιακές εντός έδρας νίκες με Αχαγιά και ΚΑΟ Κορίνθου, αλλά και μια σπουδαία επιτυχία στη Νάξο απέναντι στα στον πολύ δυνατό ΑΠΑΣ, με καθοριστική την δική του παρέμβαση.

Ο coach Βούλγαρης και ως αθλητής, δεν φημίζονταν για τα αθλητικά του προσόντα, αλλά για την εξυπνάδα του να διαβάζει τις αντίπαλες ομάδες, να δημιουργεί ιδανικούς συμπαίκτες, με αποτέλεσμα να αποτελεί ηγετική μορφή σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε, αλλά και να βρεθεί στο Παγκράτι για 12 χρόνια, του οποίου διετέλεσε και αρχηγός.

Το πρώτα δείγματα του φάνηκαν από την δουλειά τους στις υποδομές του Ιωνικού Νίκαιας, με αρκετούς παίτκες να προωθούνται σε αντρικό επίπεδο, και να είναι μαζί του και στους «σταχυφόρους», και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν συνεχίσει έτσι θα απασχολήσει υψηλότερες κατηγορίες στο μέλλον.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ