25.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πανελευσινιακός : Το τιμόνι στον Βούλγαρη

Ο Ματθαίος Καραχάλιος μέσω ανακοίνωσης του αποχώρησε από τον Πανελευσινιακό, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Νίκο Βούλγαρη να αναλαμβάνει τα καθοδηγήσει τους «σταχυοφόρους».

Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει άλματα προόοδου τα τελευταία χρόνια, τόσο με την παρουσία του στις υποδομές του Ιωνικού Νίκαιας, αλλά και στον Πανελευσινιακό αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης, και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (14/11) με αντίπαλο την Αχαγιά 82 για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής, έχοντας ως στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Λίγα λεπτά μετά το ρεπρτάζ του basketa.gr ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση : «Εποχή Βούλγαρη …
Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Νίκο Βούλγαρη, μέχρι και την χθεσινή παραίτηση του κ Καραχάλιου, Βοηθού της Ομάδας και Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών μας.
Η αθλητική διαδρομή του Νίκου είναι γνωστή στους πάντες όλα αυτά τα χρόνια , με συμμετοχή πάνω από 20 χρόνια σε συλλόγους που πρωταγωνίστησαν στις Εθνικές Κατηγορίες.
Η προσωπικότητα του, σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και την γνώση του για την ομάδα και την κατηγορία, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για την επόμενη μέρα!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και ευχόμαστε η ομάδα μας να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε μαζί σου»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ