17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πανελευσινιακός : Η ιστορική φωτογραφία και τα «Αισχύλεια» 2021 (pic)

Το τουρνουά «Αισχύλεια» 2021 έκανε τζάμπολ χθες (18/9) στο κλειστό της Γούβας, με τον Πανελευσινιακό για μια ακόμη χρονιά να διοργανώνει άρτια ένα τουρνουά.

Στον αγωνιστικό τομέα, η Μεγαρίδα του Γιώργου Μάνταλου επικράτησε με άνεση του κουρασμένου Αμύντα με 73-63, σε μια αναμέτρηση που οι νικητές έφτασαν την διαφορά και στο +27 (60-33), έχοντας συνολικά 10 τρίποντα, και χωρίς τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Τρίτωνας ήταν εξ' αρχής πολύ υψηλό εμπόδιο για τον Πανελευσινιακό, κερδίζοντας με 85-60. Για τους «σταχυοφόρους» αγωνίστηκε και ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος προπονείται με την πρώην ομάδα του, χωρίς ακόμη να έχει συμφωνήσει.

Ωστόσο αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η φωτογραφία στην οποία μαζεύτηκαν αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανελευσινιακό, μια φωτογραφία γεμάτη ιστορία για τους «σταχυοφόρους».

Σε αυτή διακρίνονται ξεκινώντας από αριστερά οι Παναγιώτης Κόντος, Θωμάς Νίκου, Γιάννης Δημάκος, Γιάννης Φιλίππου, Νίκος Βούλγαρης, Χρήστος Δεληγιάννης, Πέτρος Μελισσαράτος και Αντώνης Μάντζαρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ