15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: «Πράσινη» κατρακύλα με σερί 0-23 και την χειρότερη άμυνα! (vid)

Ο Παναθηναϊκός... κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, παρουσιάζοντας άθλια εικόνα, κάτι που φάνηκε σε όσα έφεραν το 33-60 του ημιχρόνου.

Όσες δικαιολογίες κι αν χρησιμοποιηθούν, αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας, πόσο μάλλον για την Ευρωλίγκα. Η απόδοση του Παναθηναϊκού είναι χείριστη, με την ΤΣΣΚΑ να τον διασύρει στο ΟΑΚΑ και τους «πράσινους» να προκαλούν το λιγότερο θλίψη με όσα κάνουν στο παρκέ.

Η εικόνα ντροπής ξεκίνησε, όταν με το σκορ στο 20-17 στο πρώτο δεκάλεπτο, η ρωσική ομάδα άρχισε ένα σερί 0-23, φτάνοντας στο 20-40 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, συμπληρώνοντας το ημίχρονο με 33-60, στην χειρότερη επίδοση του Παναθηναϊκού σε πρώτο ημίχρονο αναμέτρησης στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του στο παρελθόν έχει δεχθεί τρεις φορές 55 πόντους στο πρώτο μισό κάποιου αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και συγκεκριμένα δύο φορές πέρυσι από Βαλένθια (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εκτός) όπως και τη σεζόν 2017-18 από την Αρμάνι Μιλάνο. Την ίδια χρονιά είχε δεχθεί 54 πόντους στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ, ενώ η 3η χειρότερη επίδοση της πενταετίας ήταν ο 53 πόντοι στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων με Ρεάλ Μαδρίτης (2016-17), Μπάγερν (πέρυσι) και ΤΣΣΚΑ (φέτος).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ