17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Σοβαρός, άνετος κι ωραίος (vid)

Ο Δημήτρης Ρήγας σχολιάζει την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου με 100-72, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Basket League.

Οι «πράσινοι» ήταν και εκ των προτέρων το φαβορί για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών όμως απέδειξαν ότι ήταν και έτοιμοι να το αποδείξουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Κι αυτό συνιστά βελτίωση σε σχέση με την εικόνα που έδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από το Λαύριο και τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο. Την ώρα που οι πρωτάρηδες παίκτες του Χρήστου Σερέλη προσπαθούν να εγκλιματιστούν σε αγώνα για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» είχε πατήσει το πόδι στο γκάζι και... εξαφανιζόταν.

Με αυτόν τον απλό τρόπο ήρθε και το 1-0 κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Δευτέρα (7/6) το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο, ολοκληρώνοντας το νταμπλ για το 2021. Φυσικά τα πάντα θα κριθούν το προσεχές καλοκαίρι. Τότε θα φανεί από τις κινήσεις που θα γίνουν, ποιοι θα είναι οι στόχοι για την ομάδα, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Όσο για το Λαύριο, τέτοιες κακές εμφανίσεις δεν μπορούν να αμαυρώσουν την ιστορική του πορεία μέχρι τους τελικούς. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικό ειδικά στον εντός έδρας τελικό του Σαββάτου (5/6), αλλά και στον τρίτο αγώνα της σειράς.

Στην πραγματικότητα σε αυτήν την αναμέτρηση αποδείχθηκε ότι όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Λίγο-πολύ όλοι το γνώριζαν, όμως με κάποιες εμφανίσεις του είχε δώσει δικαιώματα στους εγχώριους αντιπάλους του να ελπίζουν... Κάτι όμως που δεν ίσχυσε χθες (3/6) το βράδυ στο ΟΑΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ