23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Η αγωνία κορυφώνεται… (pics+vids)

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (17/6, 12.00) συνέντευξη Τύπου αναμένεται να είναι αποκαλυπτική για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν με νταμπλ αλλά χωρίς ικανοποιητική παρουσία στην Ευρωλίγκα. Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλές, τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν θα μιλήσει το διοικητικό σχήμα που «έτρεξε» την ομάδα την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Ο λόγος φυσικά για τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Τάκη Τριαντόπουλου.

Το θέμα προπονητή

Ο Όντεντ Κάτας ανέλαβε τα ηνία τον περασμένο Ιανουάριο αντί του Γιώργου Βόβορα. Κατέκτησε μεν δύο τίτλους με το «τριφύλλι», ωστόσο το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν θελκτικό. Παράλληλα στην Ευρωλίγκα υπέστη ορισμένους διασυρμούς που δεν ταιριάζουν στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Το μέλλον του Ισραηλινού μοιάζει ότι θα είναι μακριά από το ΟΑΚΑ, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή πλάνων. Ο Δημήτρης Πρίφτης σύμφωνα με τους Ρώσους θα είναι ο αντικαταστάτης του, όμως αυτό στην παρούσα φάση δεν μπορεί να θεωρείται σε καμία περίπτωση βέβαιο, με το περιβάλλον του Έλληνα προπονητή να διαψεύδει το συγκεκριμένο σενάριο. 

Μεταγραφές κι αποχωρήσεις

Φυσικά ιδιαίτερο «βάρος» πέφτει και στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού. Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι μεγαλύτερο από το περσινό, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Με απλά λόγια, η λογική δεν θα αλλάξει και θα αναζητηθούν ξανά ορισμένες «έξυπνες βόμβες».

Απομένει να φανεί ποιοι θα συνεχίσουν από τους Παπαπέτρου, Μήτογλου, Νέντοβιτς και ΧεζόνιαΤην ίδια στιγμή ήδη έχουν γίνει κινήσεις για ορισμένους παίκτες που άφησαν καλές εντυπώσεις και είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού αν θα τους αποκτήσει. Πρόκειται για δύο αθλητές οι οποίοι αγωνίζονταν στο Λαύριο, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να φτάνει μέχρι τους τελικούς της Basket League.

Το διοικητικό σχήμα

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και στο διοικητικό σχήμα των πρωταθλητών και κυπελλούχων. Κι αυτό διότι μπορεί να υπάρξουν αποχωρήσεις και προσθήκες, με τη δομή πάντως να μην αλλάζει ριζικά. 

Το βέβαιο είναι ότι όσα θα ειπωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6, 12.00) παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ