22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Οι Ρώσοι στέλνουν Πρίφτη που διαψεύδει (pic+vid)

Καπνός σηκώθηκε από τη Ρωσία λίγα μόλις 24ωρα πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που εδρεύει στο Καζάν, ο Δημήτρης Πρίφτης είναι έτοιμος να αφήσει την Ούνικς και να αναλάβει το «τριφύλλι». 

Η πλευρά του Έλληνα τεχνικού, ωστόσο, σε όσες κρούσεις έγιναν από ανθρώπους του χώρου, αρνείται πεισματικά την οποιαδήποτε συμφωνία με τους «πράσινους» και μιλάει για προγραμματισμένη άφιξη στην Ελλάδα, ενόψει καλοκαιρινών διακοπών. 

Μάλιστα, ο κόουτς Πρίφτης παρέμεινε στο Καζάν για αρκετές ημέρες μετά τη λήξη των τελικών της VTB League, στους οποίους συμμετείχε η ομάδα του, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχει συμφωνήσει οριστικά για την παραμονή του. Φυσικά, η ρωσική ομάδα θα θέλει να κρατήσει στο «τιμόνι» της τον Έλληνα προπονητή, μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά και την εξασφάλιση μιας θέσης στην Euroleague της επόμενης σεζόν. 

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο 53χρονος τεχνικός είχε παραδεχθεί ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε προσεγγίσει μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα, χωρίς το deal να προχωρήσει. Τότε οι «πράσινοι» κατέφυγαν στην επιλογή του Όντετ Κάτας, ο οποίος, παρά το εγχώριο double φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από το σύλλογο.  

Τέλος να αναφέρουμε για όσους τυχόν δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται, ότι ο Δημήτρης Πρίφτης είχε βρεθεί στον Παναθηναϊκό, ως βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη το 2014, και ενώ πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες για πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών, ποτέ δεν έχουν πάρει σάρκα και οστά. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ