27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να κρατήσει τον Μήτογλου (vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κυνηγήσει μέχρι εκεί που δεν... πάει την υπόθεση της παραμονής του Ντίνου Μήτογλου.

Το συμβόλαιο του 25χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ με τους «πράσινους» έχει εκπνεύσει και ο διεθνής άσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει πάρει την απόφαση να μετακινηθεί στην Ιταλία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πάντοτε διακριτικά την υπόθεση ούτως ώστε να κινηθεί εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

Όμως και ο Παναθηναϊκός δεν μένει με... σταυρωμένα τα χέρια. Το «τριφύλλι» έχει θέσει ως πρώτο του στόχο να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τόσο τον Μήτογλου όσο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα φτάσει όσο πιο... ψηλά μπορεί στο οικονομικό κομμάτι. Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται και μία τελευταία προσπάθεια ούτως ώστε να πειστεί ο Μήτογλου και να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ