22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για το χρίσμα!

Ο Οντέντ Κάτας και ο Δημήτρης Πρίφτης αναχώρησαν σήμερα από τη Βαρκελώνη και τη συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μάθουν ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Ισραηλινός παρέστη στη συνάντηση ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ελληνας ως προπονητής της Ούνικς Καζάν επίσημα και ως ισχυρός υποψήφιος του Παναθηναϊκού άτυπα.

Τα πράγματα μοιάζουν αρκετά ξεκάθαρα στην όλη ιστορία. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρώτα θα έχουν επαφή με τον Κάτας για να του ανακοινώσουν την απόφασή τους. Ολα δείχνουν ότι δύσκολα αυτή θα είναι θετική και υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας, ή έστω ότι αυτή η περίπτωση δεν έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε ο Πρίφτης θα πάρει τη θέση του στις επαφές.

Δεν είναι απλή... αίσθηση ότι τον θέλουν αλλά και ότι ο ίδιος θέλει την επιστροφή του στην Ελλάδα για ομάδα Ευρωλίγκας, αμφότεροι γνωρίζουν τα δεδομένα αφού υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας και μένει να τεθούν επί τάπητος οι ουσιαστικές λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας. Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι έχουν να κάνουν άλλον έναν δύσκολο και κομβικό σχεδιασμό, σε μια εποχή όπου ήδη έχει αποχωρήσει ο Ντίνος Μήτογλου και δεν θα είναι έκπληξη να πράξει το ίδιο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Κινήσεις σαν την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ και ενδεχομένως του Κώστα Αντετοκούνμπο αν προχωρήσουν και σε αυτή την περίπτωση, δείχνουν προοπτική αλλά δεν μπορούν να στηρίξουν τις άμεσες προτεραιότητες σε τέτοιο επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιτελείο που δουλεύει αδιάκοπα για εντοπισμό στόχων ακόμα και για συμφωνίες, όμως το χρίσμα στον πρώτο προπονητή είναι επείγουσα ανάγκη για να μπορέσει να αρχίσει να υλοποιείται το βασικό μέρος του σχεδιασμού και αυτό θέλουν να τελειώσουν άμεσα οι διοικούντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ