22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Χουγκάζ: Προσθέτει νέο μέλος στον ελληνικό κορμό! (vid)

Ο Παναθηναϊκός δε χάνει χρόνο στη στελέχωση του ρόστερ του όχι μόνο για του χρόνου, αλλά για πολλά ακόμα χρόνια και δείχνει έμπρακτα ότι η ζωή συνεχίζεται. Μπορεί ο Ντίνος Μήτογλου να μην κατέστη δυνατόν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και να αποφάσισε να παίξει στο Μιλάνο, μπορεί να υπάρχει σε εξέλιξη και άλλη μια δύσκολη διαπραγμάτευση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας σπεύδουν για να ολοκληρώσουν μια κίνηση μακράς πνοής.

Ο Νίκος Χουγκάζ είναι πολύ κοντά στο άλμα της καριέρας του και την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό, εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν του με τον Ιωνικό που του έδειξε εμπιστοσύνη και του επέτρεψε να κάνει σεζόν... καριέρας και είναι έτοιμος για τους νταμπλούχους. Οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες, τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ιωνικό που έχει μαζί του συμβόλαιο, για να υπάρξει η οριστική συμφωνία και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ανεξάρτητα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν για το θέμα του προπονητή, στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι ο 20χρονος παίκτης αποτελεί μια επένδυση που αξίζει να γίνει και να δουλευτεί ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι προπονητής. Εχοντας μάλιστα αποκτήσει πρόσφατα και τον Λευτέρη Μαντζούκα, δείχνουν έμπρακτα ότι δε χάνουν χρόνο για την ανανέωση και διεύρυνση του ελληνικού κορμού με στόχο να οδηγήσει την ομάδα για πολλά χρόνια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ