16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμος για την επανεκκίνηση ο Γιάννης (vids)

Κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς θα παίξουν οι Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο παιχνίδι τους μετά την επανεκκίνηση στο ΝΒΑ, το οποίο διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα «ελάφια» θα αγωνιστούν ξανά τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/08, 01.30), στην Disney World του Ορλάντο, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του να δηλώνουν πανέτοιμοι να… τελειώσουν ό,τι άφησαν στη μέση στο σημείο της διακοπής.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο «μαγικό κόσμο», με 53-12, ενώ στα φιλικά που έγιναν είχαν απολογισμό είχαν απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που τελείωσαν με 3-0. Κανονικά υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε έναν επιπόλαιο τραυματισμό στο φιλικό με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά πήρε χρόνο συμμετοχής στο επόμενο ματς με τους «πελεκάνους», όντας πλέον καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=3NxwcbJZjzw

https://www.youtube.com/watch?v=uyiquZZ6t_U

«Ήρθε η ώρα. Ο Γιάννης τρέχει στο παρκέ για τον τίτλο. Καλή τύχη», ευχήθηκε από την πλευρά του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στον Έλληνα διεθνή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ