23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παγκράτι: Πήρε Γεωργοπαπαδάκο-Ταταράκη, περιμένει τον γκαρντ…

Ενίσχυσης... συνέχεια στο Παγκράτι, μετά τα πρώτα αποκτήματα, με τους Σάκη Γεωργοπαπαδάκο και Γιώργο Ταταράκη να γίνονται κάτοικοι Μετς εν αναμονή του βασικού γκαρντ.

Το Παγκράτι δίνει τη δική του «μάχη» με τον χρόνο, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της νέας Α2. Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φέρουν στις τάξεις τους δύο ακόμη παίκτες, με τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο και τον Γιώργο Ταταράκη να ενισχύουν την ομάδα.

Ο έμπειρος γκαρντ, αρχικά, έκανε προπονήσεις εδώ και καιρό με την ομάδα, με την επιστροφή του να είναι τελικά γεγονός. Αυτή, φυσικά, έγινε και πέρυσι, αλλά τελικά μια διαφωνία με τον Δημήτρη Λιόγα δεν του επέτρεψε να μείνει στο Παγκράτι, πηγαίνοντας στη Δάφνη Δαφνίου. Φέτος, όμως, οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για την επιστροφή.

Παράλληλα, σε μια ακόμη κίνηση που δείχνει πως το Παγκράτι θα πορευτεί με ένα νεανικό ρόστερ, είναι και εκείνη της έλευσης του Γιώργου Ταταράκη. Έχοντας πια διαφορετικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Αυστρίας, όπου αγωνίστηκε με τους Raiffeisen Donbirn Lions, επιστρέφει στην Ελλάδα, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή των ψηλών για την αθηναϊκή ομάδα.

Την ίδια στιγμή, η αναζήτηση για το βασικό πλέι μέικερ συνεχίζεται στο Μετς. Ο κατάλληλος δεν έχει ακόμη βρεθεί, αλλά οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο Παγκράτι εξετάζονται και σύντομα θα επιλεγεί εκείνος, που θα αποτελέσει το «μαέστρο» του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ