13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παγκράτι : Τζουγκαράκης, Ζαραϊδώνης και Τσουργιάννης οι πρώτοι (pic)

Στις τρεις πρώτες του κινήσεις προχώρησε το Παγκράτι, το οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τους Σάββα Τζουγκαράκη, Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη και Δημήτρη. Τσουργιάννη.

Ο 35χρονος Χανιώτης σέντερ, Σάββας Τζουγκαράκης επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο κλειστό του Μετς, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Δάφνη Δαφνίου, έχοντας 6,8 πόντους και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ συμπαίκτης του ήταν και ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν με 7,9 πόντους και 3,6 ριμπάουντ.Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Καβάλα, από την οποία αποχώρησε.

Επίσης αποκτήθηκε και ο 19χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Τσουργιάννης, ο οποίος μετά τον Δούκα αγωνίστηκε πέρυσι στο Ψυχικό,

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τους αθλητές Σάββα Τζουγκαράκη, Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη και Δημήτρη. Τσουργιάννη.

Ο 35χρονος σέντερ, Σάββας Τζουγκαράκης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α2 με την Δάφνη Δαφνίου, ενώ επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 10 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί την προηγούμενη φορά την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. O 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Αριστοτέλης Ζαραϊδώνη βρέθηκε επίσης στη Δάφνη Δαφνίου, ενώ ο 19χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Τσουργιάννης, βρέθηκε στο Ψυχικό.

Το ΔΣ τους καλοσωρίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ