20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παίρνουν Ουόκερ και… βοηθό τη Λόουσον οι Σέλτικς

Ο Κέμπα Ουόκερ μοιάζει να έχει πειστεί να πάει στους Σέλτικς, οι οποίοι μάλιστα προχώρησαν στην τέταρτη πρόσληψη γυναίκας βοηθού προπονητή, φέρνοντας στις τάξεις τους την Κάρα Λόουσον.

Στη Βοστόνη φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέμπα Ουόκερ, γινόμενος ο νέος ηγέτης των Σέλτικς. Ο «άσος» των Σάρλοτ Χόρνετς μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου και μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Δείχνει, όμως, να έχει πειστεί με την προοπτική να αγωνιστεί στους «τριφυλλοφόρους», σε μια νέα πρόκληση, όπου θα χρειαστεί να αποδείξει πως... μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Οι «Κέλτες», παράλληλα, προχώρησαν σε μια ιστορική για εκείνους πρόσληψη, αφού στο τεχνικό επιτελείο του Μπραντ Στίβενς ανήκει πια και η Κάρα Λόουσον. Η άλλοτε πρωταθλήτρια των WNBA και Ολυμπιακών Αγώνων με την Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός από τηλεσχολιάστρια στο ESPN, ήταν τα τελευταία τρία χρόνια και αναλύτρια για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, για να βρεθεί σε πάγκους, επιλέγοντας ωστόσο να γίνει βοηθός στη Βοστόνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ