17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παίκτες και διοικήσεις στο NBA δείχνουν τον δρόμο (vids)

Άλλος κόσμος...

Μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι οι ομάδες αλλά και οι παίκτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, και πάνω από όλα θέλουν να προστατέψουν το παιχνίδι, και σε καμία περίπτωση να χρυσώσουν το χάπι στους φίλους τους, αδιαφορώντας για το πως θα αντιδράσουν.

Την αρχή έκανε η διοίκηση των Ουόριορς, η οποία τιμώρησε τον Μαρκ Στίβενς, ο οποίος επιτέθηκε στον Κάιλι Λάουρι , για να ακολουθήσει η σύλληψη ενός φίλου των Ράπτορς ο οποίος έκανε σεξιστικό σχόλιο εναντίον της συζύγου του Στεφ Κάρι, Αΐσα, με αποτέλεσμα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η συνέχεια δόθηκε στο Game 5 όπου μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά, με τους Κάιλι Λάουρι, Σερζ Ιμπάκα και Πάσκαλ Σιάκαμ, να σπεύσουν να τους ζητήσουν να μην αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, ο Λάουρι ήταν αφοπλιστικός στις δηλώσεις τους, αναφέροντας ότι : «Σε αυτή τη λίγκα είμαστε όλοι αδέλφια. Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι αδέλφια. Ποτέ δεν θέλει να δεις έναν αντίπαλο να τραυματίζεται έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ