19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για οπαδό που επιτέθηκε σε παίκτη (vid)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είδαν οπαδό τους να επιτίθεται στον Κάιλ Λόουρι στον τρίτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, και τον τιμώρησαν υποδειγματικά.

Ο 33χρονος γκαρντ των «πτερόσαυρων», στην προσπάθειά του να «σώσει» την μπάλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου κι έπεσε πάνω στους θεατές που κάθονταν στην πρώτη γραμμή, στις καρέκλες που βρίσκονται μία… ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο στην «Oracle Arena». Ένας εξ αυτών τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη, ένας άλλος όμως ξεπέρασε τα όρια, καθώς τον έσπρωξε και τον έβρισε όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο παίκτης, προκαλώντας -όπως ήταν λογικό- τον εκνευρισμό του και έντονες αντιδράσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

https://www.youtube.com/watch?v=-ghHO9062wo

Οι «πολεμιστές» διεξήγαγαν αμέσως έρευνα για να βρουν το θύτη, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν ο Μαρκ Στίβενς, φίλαθλος αλλά και μικρομέτοχος της ομάδας. Ο… πέλεκυς, μάλιστα, έπεσε βαρύς για την ενέργειά του, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και το ΝΒΑ αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε δραστηριότητα του συγκροτήματος του Στιβ Κερ και πρόστιμο 500.000 δολαρίων.

Ο ίδιος ο Μαρκ Στίβενς έδειξε μετανιωμένος για το δυσάρεστο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε και, αμέσως μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του, απολογήθηκε δημόσια. «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου και νιώθω αμήχανα για ό,τι έγινε. Ήταν λάθος και δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο κ. Λόουρι αξίζει περισσότερο και προσπάθησα σήμερα να του απευθύνω προσωπικά τη συγγνώμη μου, όπως και στα υπόλοιπα μέλη των Ράπτορς και των Ουόριορς. Νιώθω ευγνώμων σε αυτούς που απάντησαν στις κλήσεις μου. Ελπίζω πως ο κ. Λόουρι και οι υπόλοιποι θα καταλάβουν πως η συμπεριφορά μου δεν αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα και το ποιος είμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου. Έκανα ένα λάθος και ειλικρινά ζητάω συγγνώμη. Πρέπει να γίνω καλύτερος και ανυπομονώ να κάνω το σωστό. Αποδέχομαι χωρίς καμία διαμαρτυρία την τιμωρία μου από το ΝΒΑ και τους Ουόριορς», ανέφερε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ