20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πήρε το κύπελλο η Σάσαρι, τρίτη θέση για Λούντβιγκσμπουργκ

Νικήτρια του πρώτου τουρνουά «Air Italy» ήταν η Σάσαρι, «συντρίβοντας» στον τελικό με 90-60 την Αβελίνο, ενώ η Λούντβιγκσμπουργκ επικράτησε στο μικρό τελικό με 83-79 της Μπολόνια.

Μια εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο Σάσαρι, ήταν εκείνη που «πάτησε» την Αβελίνο με 90-60 και πήρε το πρώτο τουρνουά «Air Italy». Το παιχνίδι είχε «σκαμπανεβάσματα», με τους Σαρδηνίους να «χτίζουν» μεν μια μεγάλη διαφορά με το +18 του ημιχρόνου (48-30), αλλά τους αντιπάλους τους να επανέρχονται και να μειώνουν σε 53-50 στο 28ο λεπτό. Τότε, η Σάσαρι «πάτησε» ξανά το πόδι στο «γκάζι» και ξέφυγε, σημειώνοντας στο υπόλοιπο του αγώνα ένα εντυπωσιακό επιμέρους 37-10, για να κερδίσει το τρόπαιο.

Το μικρό τελικό κατέκτησε η Λούντβιγκσμπουργκ, η οποία επιβλήθηκε της Μπολόνια με 83-79. Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν καλύτεροι, μετά την χθεσινή (1/9) εμφάνιση κόντρα στη Σάσαρι, και είχαν διαρκώς το προβάδισμα, με το ημίχρονο να λήγει στο +6 (40-46). Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι του Προμηθέα στο BCL, επιχείρησαν να επανέλθουν, μειώνοντας μέχρι τους τρεις πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (62-65), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι κράτησαν τα ηνία έως το τέλος. Ο Τζεφ Λεντμπέτερ ήταν κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους, ενώ ακολούθησαν με 16 οι Μάλκολμ Χιλ και Τζόρνταν Κρόφορντ. Ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Κέβιν Πάντερ, είχε 20 πόντους για την Μπολόνια, ενώ τους 19 έφτασε ο Εμπαγιέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ