28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πήρε Σβορώνο το Κορωπί

Στο Κορωπί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Σβορώνος, που συμφώνησε με την ομάδα των Ανατολικών προαστίων και θα ενισχύσει με την εμπειρία του την περιφερειακή της γραμμή.

Τον Μιχάλη Σβορώνο απέκτησε το Κορωπί, που έρχεται να στηρίξει το νέο εγχείρημά του υπό τον Νίκο Χατζηπανηγύρη. Ο πολύπειρος γκαρντ, που είχε ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διαθέτει πληθώρα παραστάσεων στις εθνικές κατηγορίες και ξαναβρίσκει τον Έλληνα τεχνικό, μετά την κοινή τους παρουσία τη διετία 2006-2008 στην Αγία Παρασκευή, σε μια υπόθεση για την οποία το Basketa.gr σας είχε ενημερώσει με σχετικό του ρεπορτάζ.

Η εμπειρία του, δε, με την Έξω Παναγίτσα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αποτελώντας έναν εκ των... ηρώων της παραμονής της ομάδας (είχε αγωνιστεί στο μπαράζ με την Νέα Ιωνία με 6 παίκτες), μπορεί να χρησιμεύσει στην προσπάθεια να σταθεί ξανά δυναμικά το Κορωπί, μετά την πτώση από τη Β' Εθνική. Ο 34χρονος «άσος», κάπως έτσι, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας και θα μετακομίσει στην Ανατολική Αττική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ