20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπάδος Γέρας : Πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία με Σβορώνο

Τον παίκτη που καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπάμπης Μουρατίδης βρήκε ο Παπάδος Γέρας, ο οποίος συμφώνησε με τον Μιχάλη Σβορώνο.

Ο 37χρονος γκαρντ μετά από δύο χρονιές αποχώρησε με την σειρά του από την Αγία Παρασκευή, και πλέον προσθέτει στη μακρά διαδρομή του και το νησί της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον αθλητή Μιχάλη Σβορώνο.

Ο 37χρονος γκαρντ που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες, θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας τον Χαράλαμπο Μουρατίδη o οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παραμείνει στο νησί μας.

Ο γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1984 Μιχάλης Σβορώνος, ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να του δίνει χρόνο συμμετοχής στην Basket League της περιόδου 2001-2002, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες, αγωνιζόμενος 18 συνολικά λεπτά και πετυχαίνοντας 8 πόντους.
Σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών έχει αγωνιστεί σε Παναγίτσα Χαλκίδας, Κορωπί, Πανναξιακό ΑΟΝ, Κρόνο, Ιωνικό ΝΦ, ΓΣ Χαλανδρίου και Παναιτωλικό, ενώ πέρυσι άνηκε στο δυναμικό της Αγίας Παρασκευής, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μιχάλη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ