24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήρε και Κάραλη ο Αθηναϊκός

Την περιφερειακή γραμμή του ενίσχυσε ο Αθηναϊκός, εν όψει της καινούριας σεζόν, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τη Σαββίνα Κάραλη.

Η 20άχρονη γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στο συγκρότημα του Βύρωνα, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει ξανά στην Α2 Γυναικών, με την ίδια να εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μεταγραφή της. Όπως τόνισε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος στην ομάδα του Aθηναϊκού, είμαι αισιόδοξη και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Σαββίνας Κάραλη για τη σεζόν 2020-2021. Η Σαββίνα είναι γεννημένη το 2000, έχει ύψος 1,64μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2".

Προηγούμενες ομάδες: Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Παναθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας, Σπόρτιγκ, Αμύντας, Πανιώνιος».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της @karalovic για τη σεζόν 2020 - 2021. Η Σαββίνα είναι γεννημένη το 2000 έχει ύψος 1,64μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2.». Σαββίνα Κάραλη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος στην ομάδα του Aθηναικου, είμαι αισιόδοξη και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν». Προηγούμενες ομάδες: Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Παναθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας, Σπόρτιγκ, Αμύντας, Πανιώνιος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ