24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

«Πέταξε» με χαμόγελα η Εθνική Γυναικών (pics)

Το ταξίδι της για την Τενερίφη ξεκίνησε την Πέμπτη (20/09) η Εθνική Ελλάδας Γυναικών, η οποία θα πάρει μέρος στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι μεταξύ των δεκαέξι ομάδων που θα πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί στα Κανάρια Νησιά το διάστημα 22-30 Σεπτεμβρίου. Με το χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ, η «γαλανόλευκη» θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα ισπανικά παρκέ, αν και οι ατυχίες τη συντρόφευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ακόμα και στην τελευταία προπόνησή της επί ελληνικού εδάφους.

  

Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι παίκτριές του αναχώρησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Πέμπτης (20/09) για τη Μαδρίτη και από εκεί συνέχισαν, αεροπορικώς, το ταξίδι τους μέχρι την ΤενερίφηΘυμηθείτε, εδώ, τις δώδεκα παίκτριες που θα έχει στη διάθεσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η Εθνική Ελλάδας έχει τοποθετηθεί στον Α’ Όμιλο, με αντιπάλους τη Νότια Κορέα, τον Καναδά και τη Γαλλία. Στο Β’ Όμιλο θα αγωνιστούν οι Αυστραλία, Τουρκία, Αργεντινή και Νιγηρία, στο Γ’ Όμιλο οι Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Βέλγιο και Ισπανία και στο Δ’ Όμιλο οι ΗΠΑ, Λετονία, Σενεγάλη και Κίνα.

Οι φωτογραφίες είναι από την ΕΟΚ (intime.gr)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ