11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέρασε η Γαλλία, «ζωντανή» η Ρωσία και το Ισραήλ (vids)

Τεράστιο το ενδιαφέρον για μία ακόμα μέρα, στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Στον όμιλο της Εθνικής, η Ελλάδα παρέμεινε αήττητη λυγίζοντας την αντίσταση και της Γερμανίας με 92-84. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Νωρίτερα, το Ισραήλ είχε υποχρεώσει σε μία νέα ήττα τους Σέρβους με 83-74, με τους τελευταίους να έχουν μπλέξει για τα καλά. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στο Ταλίν, η Εσθονία προσπάθησε να ζορίσει τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου, όμως οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 80-73. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στον άλλο όμιλο του οποίου αναμετρήσεις διεξήχθησαν σήμερα (30/11), η Γαλλία πέρασε από την Τσεχία με 79-65 κι έγινε η πέμπτη ομάδα που σφραγίζει την πρόκρισή της στην τελική φάση. Οι γηπεδούχοι βέβαια είχαν ήδη τσεκάρει το εισιτήριό τους. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Τεράστιο «διπλό» για τη Ρωσία μέσα στη Φινλανδία με 77-75 στην παράταση, με την «αρκούδα» να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Ελπίδες για πρόκριση διατήρησε και η Βουλγαρία που νίκησε 89-82 την αδιάφορη και αποκλεισμένη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία σε όλους τους ομίλους ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ