16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πάτρικ: “Πειθαρχημένοι στο δεύτερο μισό”

Η Λούντβιχσμπουργκ πήρε δεύτερη νίκη με διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League και ο προπονητής της, Τζον Πάτρικ είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος. Τουλάχιστον από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο μισό, όταν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους μόλις οχτώ πόντους!

"Είναι τιμή μας να παίζουμε εδώ. Έχω καλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι ο κόσμος ξέρει μπάσκετ σε αυτήν την πόλη. Παίξαμε άμυνα στο δεύτερο, στο πρώτο δεν ήμασταν πειθαρχημένοι. Εστιάσαμε όμως στην άμυνα και τα καταφέραμε. αφού στην επίθεση κάναμε προσποιήσεις και τελειώναμε τις φάσεις με ντράιβ”.

Σε ερώτηση για τη διαιτησία της αναμέτρησης τόνισε: "Και οι δύο ομάδες ήταν εκνευρισμένες στο πρώτο ημίχρονο και το έδειχναν. Ο κόσμος δημιουργεί ένταση και ατμόσφαιρα. Το κλειδί ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην κυριευτούμε από το συναίσθημα”.

Αυτό που του άρεσε πάντως ήταν η ομάδα του: "Είναι νωρίς ακόμη. Μου αρέσει η ομάδα, είναι χαμηλού μπάτζετ αλλά δεν πετύχαμε κάτι ακόμη. Ήταν επίτευγμα για εμάς ότι συγκεντρωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα”.

Ο Άντικα Πίτερ-ΜακΝίλι παραδέχθηκε πως είχαν τις ενστάσεις τους για τους διαιτητές, αλλά προτίμησαν να ακολουθήσουν ως παίκτες τη συμβουλή του προπονητή τους: "Στο δεύτερο ημίχρονο εστιάσαμε στην άμυνα, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο. Αγνοήσαμε τους διαιτητές και τον κόσμο στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρξαν κάποια σφυρίγματα λανθασμένα, αλλά ο προπονητής μας είπε να μην ασχοληθούμε με τους διαιτητές”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ