19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάρτι γενεθλίων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)

Οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλον από νωρίς. Μετά τα δύο απανωτά ματς Κυπέλλου με Κολοσσό και Ηρακλή, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα κενό μέχρι την 1η Οκτωβρίου και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας απέναντι στην Μπασκόνια. Γι’ αυτό και τα γενέθλια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη αποτέλεσαν μία ευκαιρία για μια μικρή γιορτή στα αποδυτήρια του Ιβανωφείου.

 


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επεφύλαξαν μια έκπληξη στον διεθνή γκαρντ με μία τούρτα και εκείνος, μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά! Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και χημεία! Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και το δώρο μου ήταν η νίκη».

 

 

Ο Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή και την εικόνα του Ολυμπιακού: «Κάναμε καλή εμφάνιση. Παίξαμε καθ' όλη σε όλο τον αγώνα καλή άμυνα, ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς και δείξαμε καλά στοιχεία. Σίγουρα κάναμε και λάθη, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Σε γενικές γραμμές, όμως, από ότι κατάλαβα και από τα λεγόμενα του κόουτς έμεινε ευχαριστημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας και του ελληνικού Πρωταθλήματος. Από το σημερινό ματς κρατάω σίγουρα την άμυνα, τη διάθεση και την ενέργεια που δείξαμε και εννοείται τη νίκη».

 


Όσο για την επικείμενη έναρξη της Ευρωλίγκας: «Σίγουρα η Euroleague είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα έως τώρα παιχνίδια. Στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ υψηλό το επίπεδο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η νίκη. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ