15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Πάγωσαν» με Σλαφτσάκη στο Αλεξάνδρειο (pics)

Ο Άρης μπορεί να είχε εύκολο έργο με αντίπαλο την Ντνίπρο, αλλά το μυαλό απάντων είναι στον Διαμαντή Σλαφτσάκη, που προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο αγώνας με την Ντνίπρο και η εύκολη νίκη θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Πιο σημαντικός όλων, είναι ο διαφαινόμενος ως πολύ σοβαρός τραυματισμός του Διαμαντή Σλαφτσάκη για τους ανθρώπους του Άρη, με τον Έλληνα «άσο» να προσγειώνεται πολύ άσχημα στο παρκέ, σε μια διεκδίκηση με τον Κίριλο Φεσένκο, με αποτέλεσμα όλοι στο Αλεξάνδρειο να υποστούν «σοκ» εκείνη τη στιγμή.

Ο Σλαφτσάκης, εν συνεχεία, διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με άπαντες να είναι στο πλευρό του και την ΚΑΕ Άρης να στέλνει ένα δικό της μήνυμα. «Είσαι σκληρός σαν βράχος. Είμαστε κάτι παραπάνω από ομάδα. Είμαστε οικογένεια!», ανέφερε σε ιστορία της στο Instagram και όλοι περιμένουν τη διάγνωση της κατάστασής του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλό του, αλλά δεν αποκλείεται και το κάταγμα.

Δείτε εικόνες από τη σοκαριστική αυτή στιγμή...

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ