25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κάποτε νούμερο 1, πλέον… χυλόπιτα παντού!

Ένα άλλοτε νούμερο ένα του draft του ΝΒΑ δεν επιλέχθηκε... ούτε για αγώνες «3 on 3», με τον Γκρεγκ Όντεν να μη βρίσκεται στη λίστα των παικτών αυτών για το αντίστοιχο draft του πρωταθλήματος BIG3.

Ο Γκρεγκ Όντεν βρίσκεται ήδη στη συνείδηση πολλών, ως ένα από τα πιο αποτυχημένα νούμερο ένα draft όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Η μία μόλις καλή κολλεγιακή του σεζόν με το Οχάιο τον είχε φέρει στη θέση αυτή, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να τον επιλέγουν αντί του Κέβιν Ντουράντ και ήδη καταλαβαίνει κανείς... πόσο τραγικό λάθος είχε κάνει η ομάδα, με τον Αμερικανό σέντερ να λυγίζει το 2015, ύστερα από πολλούς τραυματισμούς και τη μετέπειτα άθλια αγωνιστική του εικόνα, τερματίζοντας την καριέρα του στην Κίνα.

Αυτοί που τον θεωρούν ως τον χειρότερο όλων, μάλλον δικαιώνονται βλέποντάς τον να μην επιλέγεται πια... ούτε σε draft για «3 on 3». Ο λόγος γίνεται για το πρωτάθλημα BIG3 που διοργανώνει ο διάσημος ράπερ Ice Cube, με τη συμμετοχή «μύθων» του ΝΒΑ ως παίκτες ή προπονητές, όπως ο Άλεν Άιβερσον και ο Τσάνσι Μπίλαπς. 60 παίκτες είχαν δηλώσει στο εν λόγω draft συμμετοχή, με μόλις 19 θέσεις ανοικτές και καμία ομάδα δε διάλεξε ένα άλλοτε νούμερο ένα του draft του ΝΒΑ να μπει στις τάξεις της. 

Ο ξεπεσμός ενός άλλοτε σπουδαίου ταλέντο, λοιπόν, συνεχίζεται...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ