19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πριν αποχωρήσει, έχει πρόταση να συνεχίσει ο Μανού!

Ακόμη γράφουν, ποστάρουν, "τιτιβίζουν" για την αποχώρησή του, αλλά κάποιοι αντί να βλέπουν πίσω, κοιτάνε μπροστά. Ένας από αυτούς είναι ο Κλάιντ Ντρέξλερ. Ο πρώην ΝΒΑερ, ο οποίος είναι κομισάριος του τουρνουά BIG3 , o οποίος έριξε ήδη τα δίχτυα του προς τον Μανού Τζινόμπιλι!

Ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση και ο Ντρέξλερ έσπευσε να δηλώσει πως το τουρνουά BIG3 είναι ότι πρέπει γι' αυτόν: "Θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε κοντά μας, για να παίξει μαζί μας! Είναι τέλειος για το δικό μας παιχνίδι".

Ο Ντρέξλερ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την λέξη "stalking" μεταξύ σοβαρού και αστείου, γνωρίζοντας πως η παρουσία του Μανού Τζινόμπιλι θα έδινε τρομερή ώθηση σε μια λίγκα, η οποία ήδη στον δεύτερο χρόνο της, είδε να αυξάνεται κατακόρυφα η δημοφιλία της! Είναι ουσιαστικά ένα πρωτάθλημα 3Χ3 στο οποίο αγωνίζονται παίκτες που επαγγελματικά έχουν σταματήσει, αλλά "αγαπάνε ακόμη το παιχνίδι", όπως υπογραμμίζει. Μάλιστα ο Κλάιντ Ντρέξλερ αποκάλυψε πως προσπαθεί να πείσει και τον Τιμ Ντάνκαν να μπει στην λίγκα! Λέτε να τους ξαναδούμε μαζί;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ