17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο “Admiral” παινεύει τον Ντάνκαν

Ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Ο Admiral μίλησε στο "SiriusXM NBA Radio" προκειμένου να ευχηθεί στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, για τα γενέθλιά του, αναφερόμενος σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια και όχι αδίκως. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπινσον για τον έταιρο σπουδαίο πρώην σέντερ των "Σπυρουνιών": «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι αυτός ο τύπος θα ήταν κυρίαρχος. Έπαιξα εναντίον του όταν ήταν στο Wake Forest, έπαιζα στην Ολυμπιακή ομάδα και παίξαμε κάποια  παιχνίδια επίδειξης εναντίον μερικών πανεπιστημίων. Ο Tim έπαιξε κόντρα σε εμένα, στον Shaq και στον Hakeem και νομίζω ότι είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ και απλώς το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο, όπως πάντα. Είναι ο πιο χαλαρός παίκτης που έχετε δει ποτέ. Το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο και σκέφτηκα "αν ήμουν παιδί στο κολέγιο που έπρεπε να παίξω τρεις από τους κορυφαίους σέντερ  στο NBA, θα ήμουν λίγο κουδουνισμένος. Δεν φαινόταν καθόλου αγχωμένος.Έκανε απλά το παιχνίδι του, έκανε απίστευτη δουλειά».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τον εντάξουμε στην ομάδα, γιατί ήξερα ότι θα πήγαινε στην κορυφή του draft. Και δες, πληγωθήκαμε και καταλήξαμε στον πάτο του πρωταθλήματος και τελικά τον επιλέξαμε. Ήξερα ότι ερχόμενος, θα ήταν πέρα ​​από αυτό που καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Έχει μια ψυχραιμία και μια απαλότητα που είναι απαράμιλλη. Ανυπομονούσα πραγματικά να παίξω μαζί του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ