18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο φόρος τιμής του Δανιήλ στον Παύλου και η ξεχωριστή ιστορία

Ό Σταύρος Δανιήλ έχει γράψει την δική του μεγάλη πορεία στα δρώμενα του Ελληνικού μπάσκετ, όντας ένας από αυτούς που συνεργάστηκαν με τον Νίκο Παύλου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στο basketa.gr θέλησε να αποδώσει φόρο τιμής στον Έλληνα προπονητή, ανέφερε πως θα είναι πάντα ευγνώμων σε αυτόν, ενώ παρέθεσε και μια ξεχωριστή ιστορία που συνέβη όταν ο ΑΟ Δάφνης αγωνίζονταν στην Α2 Ανδρών :

«Ο Νίκος Παύλου ήταν ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε όταν το 1996 φεύγοντας από τον Απόλλων Πατρών με πήρε στη Δάφνη και με καθιέρωσε στην Α1 όταν ανέβηκε η ομάδα. Ήταν ντόμπρος και ευθύς άνθρωπος και σε έκανε να νιώσεις ότι είσαι ο καλύτερος μέσα στο παρκέ», για να συνεχίσει :

«Θυμάμαι απίστευτες στιγμές τη χρονιά που ανεβήκαμε. Για αρκετούς μήνες δεν είχαμε πληρωθεί, και η ομάδα ήταν νεανική και εξαφανισμένη διοίκηση. Τότε μας κάλεσε στον πάγκο και απευθυνόμενος σε όλους μας είπε πως "μάγκες τα πράγματα είναι δύσκολα, είμαστε εγώ εσείς και το σταφ. Παίζουμε ταύλι και μας έχουν πιάσει την παραμάνα με το καλημέρα. Το παρατάμε ή παίζουμε και κερδίζουμε ;". Αυτό ήταν, αποφασίσαμε να παίξουμε και ανεβήκαμε, και μετά ήρθε νέα διοίκηση και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, και αρκετές ακόμη ιστορίες. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και πάντα είμαι ευγνώμων για αυτό τον άνθρωπο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ