20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο τραυματισμός Σπανούλη φέρνει ΜακΚίσικ

Μόνο επιπόλαιος δεν φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στον αστράγαλο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» να κρίνουν την περίπτωση του Σακίελ ΜακΚίσικ.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό περιμένουν την διάγνωση και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα κινηθούν για παίκτη στην περιφερειακή τους γραμμή, κάτι που ανέφερε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις χθεσινές (5/2) δηλώσεις ενόψει της σημερινής (6/2, 21:00) αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Ο στόχος έχει βρεθεί, και δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό γκαρντ, Σακίελ ΜακΚίσικ (1, 96, 30 ετών), με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Ο αθλητής αγωνίζονταν στην Μπεσίκτας στην οποία είχε 17,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ στην BasketBall Champions League σε 13 αγώνες σκόραρε 16,6 πόντους με 4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Ο παίκτης ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του αθλητή που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στον Πειραιά θεωρούν ότι αναφορικά με το BAN μεταγραφών από την Ευρωλίγκα, τι θέμα είναι διαδικαστικό και θα λυθεί άμεσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ