19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τζέικ Όντουμ έγινε προπονητής στα… 29 του

Από το προπέρσινο, σύντομο πέρασμα του από τον Προμηθέα έγινε σαφές ότι η καριέρα του όχι μόνο δεν είχε την εξέλιξη που φάνηκε ότι θα έχει όταν έκανε τη ρούκι σεζόν του στον ΠΑΟΚ, αλλά είχε πάρει την κατιούσα. Ο Τζέικ Όντουμ σταμάτησε αλλά δεν παράτησε το μπάσκετ!

 


Ο Αμερικανός μόλις στα 29 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ και ήδη έκανε το επόμενο βήματα του καθώς ανακοινώθηκε από το πανεπιστήμιο του Indiana State ως ασίσταντ του Γκρεγκ Λάνσινγκ. Στην πραγματικότητα ο Όντουμ είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του κολεγίου από την περσινή σεζόν όμως από τη νέα περίοδο θα έχει κι επίσημα αυτόν τον ρόλο.

 


Η επιλογή του κολεγίου δεν ήταν βέβαια τυχαία, αφού ο Όντουμ αποφοίτησε το 2014 από το Indiana State και παραμένει μέχρι σήμερα 6ος σκόρερ στην ιστορία του με 1.568 πόντους, 2ος στις ασίστ με 603 και 3ος στα κλεψίματα με 204.

 

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που πήρα από το Indiana State και τον κόουτς Λάνσινγκ που έκανε εύκολη τη μετάβαση από το παιχνίδι στο κομμάτι της προπονητικής» είπε ο Όντουμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ