21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Τεόντοσιτς στο ραντάρ δύο ομάδων της Euroleague! (vid)

Η Βίρτους Μπολόνια μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη την άφησε εκτός των τελικών του Eurocup, όμως δεν αποκλείεται να δούμε τον Μίλος Τεόντοσιτς να αγωνίζεται του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Σύμφωνα με το «Mozzart Sport» ο 34χρονος γκαρντ ενδιαφέρει τόσο την πρωταθλήτρια Αναντόλου Εφές, όσο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη

Η έλλειψη ποιοτικών και ελεύθερων γκαρντ είναι δεδομένη και ο Σέρβος έχει τεράστια εμπειρία και πλούσιο ταλέντο, αποτελώντας αυτόματα μια καλή επιλογή. Μάλιστα, έχει option στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αν έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Euroleague, οπότε οι υποψήφιοι μνηστήρες δε θα χρειαστεί να καταβάλουν στη Βίρτους κάποιο buy out. 

«Ο Μίλος έχει opt out στο συμβόλαιό του για ομάδα που συμμετέχει στην EuroLeague. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είναι ικανοποιημένος στην Μπολόνιακαι μπορεί να τελειώσει την καριέρα του εδώ», ανέφερε νωρίτερα σήμερα (14/06) ο general manager της Βίρτους ΜπολόνιαΛούκα Μπαράλντι παραχώρησε συνέντευξη στο «Radio Basket 108».

Σε 19 αναμετρήσεις του Eurocup ο Μίλος μέτρησε κατά μέσο όρο 15.4 πόντους, 3.0 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ. Αντίστοιχα στη Lega Basket Serie A είχε 12.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ