21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Σλούκας την οδηγεί… στην εκδίκησή της (vids)

Με τον Κώστα Σλούκα να κάνει τη διαφορά ξανά σε κρίσιμο ματς, η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 73-65 τη σκληροτράχηλη Τουρκ Τέλεκομ και θα διεκδικήσει το Κύπελλο Τουρκίας, παίρνοντάς το από τα χέρια της Αναντολού Εφές.

Πέρυσι τέτοια εποχή, η Αναντολού Εφές «πάγωνε» την Φενέρμπαχτσε στους «8» του Κυπέλλου Τουρκίας κι έφτανε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, μπαίνοντας δυναμικά στην εποχή του Εργκίν Αταμάν. Οι πρωταθλητές Τουρκίας, όμως, δεν έχουν ξεχάσει εκείνο τον αποκλεισμό και αύριο (17/2) θα επιχειρήσουν να πάρουν τη ρεβάνς από την έτερη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, έχοντας πρώτα φροντίσει να... ξεμπερδεύουν με την Τουρκ Τέλεκομ, την οποία έκαμψαν με 73-65.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκαν εξαρχής μπροστά στο σκορ, με ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο που απέφερε διαφορά επτά πόντων (20-13) και είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν πάντα έναν τρόπο να μένουν κοντά, απειλώντας με την έκπληξη. Ο Κώστας Σλούκας, όμως, με τρίποντο στα 11.9" για την εκπνοή, αποτελείωσε κάθε τέτοιο τους όνειρο, σημειώνοντας τότε το 71-65 και «καθαρίζοντας» για την Φενέρ.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν και πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, κερδίζοντας παράλληλα τέσσερα ριμπάουντ και μοιράζοντας πέντε ασίστ, με τον Μελίχ Μαχμούτογλου να είναι επίσης καθοριστικός, προσθέτοντας 16 πόντους με 4/9 σουτ. Στην απέναντι πλευρά, ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ είχε επίσης 18 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ