19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο σκόρερ-έκπληξη του ΠΑΟΚ (vids+pics)

«Αποκάλυψη» ήταν ο Σταύρος Σχίζας στην ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Οπάβα στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ρεκόρ, συντρίβοντας τους Τσέχους με διαφορά 50π., τη μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί στην ιστορία της διοργάνωσης. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ένας παίκτης-έκπληξη, ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος τελείωσε με 16π. με 1/1 βολές, 3/5 δίποντα και 3/3 τρίποντα στα 21.52’ που χρησιμοποιήθηκε από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο 30χρονος γκαρντ ήταν άλλη μία φορά φέτος «διψήφιος» στα ευρωπαϊκά παρκέ. Είχε πετύχει 12π. κόντρα στη Βόννη, μόλις 2π. απέναντι στη Βενέτσια, την Οπάβα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και τη Χάποελ Χολόν, ενώ έμεινε άποντος σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Την Τετάρτη (23/01) είχε, ακόμα, έξι ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και κανένα λάθος, ενώ βαθμολογήθηκε με 22 στην αξιολόγηση, έχοντας δηλαδή τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά το Μιλένκο Τέπιτς που συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σταύρου Σχίζα στο «PAOK Sports Arena» κόντρα στο τσεχικό συγκρότημα…

Ο Σέρβος φόργουορντ, από την πλευρά του, είχε απολογισμό στο παιχνίδι με την Οπάβα 12π. με 3/4 δίποντα και 2/4 τρίποντα, ισάριθμα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα λάθος σε 28.07’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ