22.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σαντ Ρος αλλάζει το παιχνίδι (vid)

Το πόσο πολύτιμος είναι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος για το παιχνίδι της φετινής ΑΕΚ είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμονας του μπάσκετ για να το καταλάβει. Το έχουμε επισημάνει κι εμείς από εδώ, το επισημαίνει και η ιστοσελίδα του Basketball Champions League, που συγκαταλέγει τον Κουβανό σε μια μικρή λίστα τριών παικτών, οι οποίοι επιδρούν καταλυτικά στο παιχνίδι των ομάδων τους.

Ο συντάκτης του κειμένου επισημαίνει την τρομερή ανταπόκριση του Σαντ Ρος στα καθήκοντα του πόιντ γκαρντ, τα οποία του αναθέτει συνεχώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Μοιράζει 4,8 ασίστ σε κάθε αγώνα κι αυτή είναι η καλύτερη επίδοση σε όλη την καριέρα του. Ο Κουβανός είναι επίσης πιο εύστοχος από ποτέ στα τρίποντα με 46%, ενώ είναι και φέτος ο πιο αξιόπιστος αμυντικός της ομάδας του, ικανός να μαρκάρει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας.

Οι άλλοι δύο παίκτες που χαρακτηρίζονται game changers είναι ο Μαρσελίνιο Χουέρτας της Τενερίφε και ο φόργουορντ της Άνβιλ Τόνι Ρότεν, με το πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι του στο post. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ