26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Σέσκους “έθαψε” τους Μπολ

Ο προπονητής της Πριενάι έζησε λίγους μήνες μαζί με την οικογένεια Μπολ. Όλοι μαζί μετακόμισαν στη Λιθουανία προκειμένου να παίξουν οι υιοί. Επικράτησε μια απίστυετη τρέλα σχετικά με την παρουσία τους που απέφερε αρκετά χρήματα. Τώρα όμως που οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει για τα καλά, ο Σέσκους δεν έχει και τόσο καλά πράγματα να πει. Μπορεί να αναγνωρίζει το ταλέντο των παιδιών, αλλά μέχρι εκεί.

«Όταν η μεταξύ μας σχέση χειροτέρεψε, είδαμε ότι έγιναν αδιάφοροι γενικότερα. Έμοιαζαν ακόμη και να χειροκροτούν για την αντίπαλη ομάδα. Σέβομαι πολύ τον Τζέλο, είναι ένα καλό παιδί, Αλλά ο πατέρας του τον εμποδίζει να πάει μπροστά, να προχωρήσει».

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, δεν στέκεται μόνο σε αυτές τις πληροφορίες. Ο Σέσκους είχε να πει κι άλλα κι αυτή τη φορά αφορούν τον ΛαΜέλο: «Θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν, αν κάποιον δεν τον πιέσει να δουλέψει. Είναι ταλέντο, αλλά είναι τεμπέλης. Στην Πριενάι, προσπαθήσαμε να τον πείσουμε κι αυτόν και τον αδελφό του να τρώνε καλά, υγιεινά, αλλά έκαναν ότι ήθελαν. Αν δεν τους παρακολουθούσαμε στενά, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να γυμναστούν ή να βελτιωθούν».

Πικρές αλήθειες; Η πορεία των παιδιών και τι θα καταφέρουν να κάνουν με τόσους προβολείς πάνω τους, ελέω μπαμπά Μπολ, πριν καν παίξουν μπάσκετ, μένει να φανεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ