17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ρόμπινσον επιθυμούσε να γίνει δημοσιογράφος πριν τρία χρόνια!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή τον παίκτη των Μαιάμι Χιτ, Ντάνκαν Ρόμπινσον, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα ριχτεί στη μάχη για τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από τρία χρόνια έψαχνε δουλειά ως δημοσιογράφος.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και όπως γίνεται αντιληπτό όλα για κάποιο λόγο γίνονται και στην προκειμένη περίπτωση ένα από τα... γρανάζια των Χιτ, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, θα μπορούσε να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους τελικούς του ΝΒΑ εάν είχαν αποδεχθεί από γνωστό αμερικανικό σάιτ να συνεργαστούν μαζί.

Για την ακρίβεια ο 26χρονος σουτέρ την περίοδο που φοιτούσε στο κολέγιο του Μίσιγκαν και αγωνιζόταν ως αρχηγός της μπασκετικής ομάδας του κολεγίου αποφάσισε να κυνηγήσει ένα από τα όνειρά του και να γίνει δημοσιογράφος στέλνοντας μήνυμα σε κάποιο άτομο του "The Ringer" ώστε να το προωθήσουν και να τον φέρουν επαφή με κάποιο στέλεχος.

Εν τέλει αυτό δεν έγινε ποτέ πράξη, κάτι που αποδείχθηκε σωστή επιλογή για τον Ρόμπινσον ο οποίος στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ έχει κλέψει τις εντυπώσεις σημειώνοντας 11.7 πόντους κατά μέσο όρο και έχει 43.7% από τη γραμμή του τριπόντου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ