16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Προμηθέας κάνει… κάβα 3+1 παιχνίδια!

Το γαϊτανάκι που εξελίσσεται παγκοσμίως με τα κρούσματα κορονοϊού στον τομέα του αθλητισμού μόνο μία... υποψία δημιουργεί. Οτι για να ολοκληρωθούν οι τρέχουσες διοργανώσεις θα απαιτηθούν θαύματα.

Αρχισε σήμερα η εβδομάδα και το «καλημέρα» είχε την είδηση για τρία μέλη του Προμηθέα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Μιλάμε για μια ομάδα που ήδη έχει... βάλει στην άκρη ένα ματς πρωταθλήματος, της πρεμιέρας με το Λαύριο που αναβλήθηκε επειδή υπήρχαν μαζικά κρούσματα στον αντίπαλο.

Ας δούμε τώρα τι προβλέπεται για τον Προμηθέα για να αρχίσουμε λίγο να καταλαβαίνουμε στην πράξη τι... μας περιμένει. Οι τρεις θετικοί πρέπει να κάνουν μια εβδομάδα καραντίνα μέχρι να ξαναεξεταστούν. Ολα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, χωρίς να απομονωθούν, πρέπει να είναι για δέκα μέρες σε αυστηρή επιτήρηση. Ο Προμηθέα λοιπόν δεν θα ταξιδέψει για τη Λουμπλιάνα για να παίξει την Τετάρτη με την Ολίμπια, δεν θα παίξει πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, αλλά δεν θα μπορεί να ταξιδέψει και για τα Κανάρια ούτε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Γκραν Κανάρια για το Eurocup.

Θα βρεθεί δηλαδή με τέσσερα παιχνίδια... κάβα, δύο για το πρωτάθλημα και άλλα τόσα για το Eurocup σε μια σεζόν που εκ των πραγμάτων δεν έχει χρονικά περιθώρια και θα ψάχνει με το... κυάλι ημερομηνίες. Μην ξεχνάμε ότι τον Νοέμβριο υπάρχει διακοπή για «παράθυρα» Εθνικών ομάδων άρα οι ημερομηνίες είναι πιασμένες, αν και γι' αυτά ας περιμένουμε καλύτερα, είναι μακρύς ο δρόμος για ένα μήνα από τώρα.

Το παραπάνω παράδειγμα, αφορά σε μία ομάδα, μίας χώρας. Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να διαφέρουν από χώρα σε χώρα, τα κρούσματα να αυξάνονται διαρκώς και τα μέτρα το ίδιο, εύλογη είναι η απορία για το πού θα βγάλει αυτή η κατάσταση, μιλώντας για αθλητικές δραστηριότητες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ